Multicom | Eigen IT specialisten Eigen IT specialisten
Multicom | Installatie op locatie Installatie op locatie
Multicom | Klantgericht Klantgericht
Multicom | Advies op maat Advies op maat
Multicom | Eigen technische dienst Eigen technische dienst
Mail Bel App
Airco kopen bij de airco specialist

Wilt u een airco kopen? Dan zit u goed bij Multicom, dé specialist op airco gebied. Met onze jarenlange ervaring en gecertificeerde vakmensen kunnen we u gedurende het hele aankoopproces helpen: van deskundig airco advies tot een professionele installatie.

 

 

Wij kunnen op zeer korte termijn een offerte op maat aanleveren. Ook de installatie van de airconditioning hoeft niet lang op zich te laten wachten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onderstaand de pakketten waarmee wij u kunnen helpen!

 

Onze pakketten

Silver plan

€1599
Hisense New Comfort
2,6kW
Geschikt tot 24m²
Kan ook verwarmen
WIFI mogelijk meerprijs €75
Bestuurbaar met mobiele app 
Offerte aanvragen

Golden plan

€1899
Hisense New Comfort
3,5kW
Geschikt tot 34m²
Kan ook verwarmen
WIFI mogelijk meerprijs €75
Bestuurbaar met mobiele app 
Offerte aanvragen

Platinum plan

€2699
Hisense New Comfort
5,0kW
Geschikt tot 50m²
Kan ook verwarmen
WIFI mogelijk meerprijs €75
Bestuurbaar met mobiele app 
Offerte aanvragen

Welke airco past bij mijn huis?

De beste airco de airco die het best aansluit bij uw woon- of werksituatie. Bij Multicom kiezen we voor airco’s van Hisense, omdat deze producent betrouwbare, uiterst stille en energiezuinige airco’s maakt. De airco’s zorgen voor een zeer aangenaam binnenklimaat, zonder dat dit ten koste gaat van uw nachtrust, werk, of ontspanning. Daarnaast hebben de airco’s een stijlvolle en moderne uitstraling, die in vrijwel iedere woning tot zijn recht komt. Om deze reden beschouwen wij Hisense airco’s als de beste keus.

Eigen technische dienst
Eigen IT specialisten
Complete diensten
Waarom een airco kopen bij Multicom?
  • Onze installateurs zijn experts in verwarming en koeling
  • Wij leveren alleen complete en deugdelijke installaties, dus geen kleine lettertjes en verrassingen achteraf
  • Met ons airco onderhoudscontract blijft u verzekerd van een goede werking
  • Hisense airconditioners zijn van hoge kwaliteit en hebben 2 jaar garantie
  • Onze airconditioners hebben minimaal een A++ label en gebruiken een koudemiddel met een lage klimaatimpact
  • Met onze airconditioners kunt u ook klimaatvriendelijk verwarmen met een rendement van ongeveer 300%
  • De airco’s zijn fluisterstil
Offerte aanvragen
Waar moet ik op letten bij het kopen van een airconditioning?

Bij het kopen van een airco is het belangrijk om te weten welke ruimtes u wilt koelen (of verwarmen), wat de inhoud van deze vertrekken is, en hoe goed deze kamers geïsoleerd zijn. Ook het aantal ramen in deze vertrekken speelt een rol. Op basis van deze informatie kan worden bepaald hoeveel units u nodig heeft voor uw split airco systeem, en welke capaciteit deze units moeten hebben.

 

Ook de prijs-kwaliteitverhouding, duurzaamheid en hoeveelheid geluid die een apparaat produceert zijn belangrijk. Gelukkig maakt Multicom het u op dit gebied makkelijk: wij verkopen namelijk airco’s van het vertrouwde merk Hisense. Deze apparaten zijn volgens ons de beste keus omdat ze betrouwbaar, stil en energiezuinig zijn. Daarnaast zien de apparaten er geweldig uit, en komen ze in vrijwel ieder interieur tot hun recht.

Airco kopen en laten installeren

Bij Multicom gaan een airco kopen en laten plaatsen altijd hand in hand. Bij elke airco die we verkopen is montage namelijk inbegrepen. Zo weet u zeker dat u een goed geplaatste en werkende airco heeft, en voldoet aan de geldende regelgeving. Een airco met koudemiddelen mag namelijk alleen worden geplaatst door vakmensen met een F-gassen-certificaat.

 

Ook de prijzen van onze airco’s zijn inclusief montage. Dit geeft u duidelijkheid en zorgt dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. De kosten van een airco inclusief installatie starten bij Multicom al vanaf € 1.599,-.

Elektrische airco kopen voor in huis

Split airco’s kunnen in elk vertrek voor een aangenaam klimaat zorgen. Zoals gezegd, is voor elke aparte ruimte een aparte binnenunit nodig. Zo kunt u een split airco in uw slaapkamer plaatsen, zodat u altijd geniet van een goede nachtrust. En een split airco in de woonkamer zorgt voor een prettig klimaat in de ruimte waar u het meeste tijd doorbrengt. Verder kunt u denken aan een split airco in uw werkkamer, zodat u zo prettig mogelijk kunt werken. Hoe de ruimtes er precies uitzien, maakt niet zo veel uit. Split units kunnen bijvoorbeeld prima op zolder, in een kleine ruimte of onder een dakkapel worden geplaatst. Kies voor een split airco in een specifieke ruimte om een aangename temperatuur te realiseren. Heeft u vragen over een airco voor thuis? Dan geven wij u graag deskundig advies!

Vraag een offerte aan!
We komen binnen 3 werkdagen bij je terug

"*" geeft vereiste velden aan

Waar kan ik een airco kopen?

U kunt bij Multicom online een airco bestellen. Dankzij de landelijke dekking van Multicom zijn onze installateurs altijd snel ter plaatse om de airconditioning vakkundig te installeren of eerst uw woning te schouwen voor een advies op maat. En ook voor airco onderhoud en airco reparaties kunt u altijd bij ons terecht.

 

Wij kunnen op zeer korte termijn een offerte op maat aanleveren. Ook de installatie van de airconditioning hoeft niet lang op zich te laten wachten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk de pakketten waarmee wij u kunnen helpen!

Eigen technische dienst
Eigen IT specialisten
Klantgericht
Installatie op locatie
Advies op maat
Hoe kunnen wij u helpen met uw airconditioning?

Multicom kan u op het gebied van airco’s op diverse manieren van dienst zijn. Geïnteresseerd in het kopen van een airco? Laat u online adviseren welke airco het beste bij uw situatie past en profiteer van gratis installatie. Lees hiernaast ook over het verbruik van een airconditioning en de Hisense airco’s die bij Multicom worden verkocht.

 

Wij kunnen op zeer korte termijn een offerte op maat aanleveren. Ook de installatie van de airconditioning hoeft niet lang op zich te laten wachten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk de pakketten waarmee wij u kunnen helpen!

Meer informatie
Wat is een airco?

Een airco wordt gebruikt om ruimtes te koelen. De airco onttrekt energie uit de ruimte en geeft die af aan de buitenlucht. Dit koelt de ruimte. Daarnaast ontvochtigt en filtert een airco de lucht in de ruimte. De door Multicom geleverde airconditioners kunnen bovendien ook de ruimte duurzaam (bij) verwarmen. Een airco is namelijk gewoon een lucht-lucht warmtepomp met een hoog rendement.

 

   90% van onze klanten beveelt ons aan

   9,3 uit de 10

  5898 beoordelingen

 

Hoe gaat een airco plaatsen in zijn werk?

Van Dort Letselschade | Hoe gaat een airco plaatsen in zijn werk?

Als de installateurs van Multicom bij u een airco plaatsen, kunt u rekenen op vakmanschap. De binnen- en buitenunit van de airco plaatsen we altijd op de meest geschikte plaats. Ook zorgen we altijd voor een zorgvuldige en esthetische aanleg van de afvoer, bekabeling en stroomvoorziening. Om te voorkomen dat er koudemiddelen kunnen gaan lekken, werken onze gecertificeerde installateurs altijd volgens de F-gassen richtlijnen. Wanneer de apparatuur eenmaal is aangesloten, controleren we de werking, en vertellen we u uitgebreid hoe u uw nieuwe airco kunt bedienen.

Meer informatie

Airco onderhoud

Van Dort Letselschade | Airco onderhoud

Om een optimale werking te garanderen bieden wij al onze airco’s aan met een basis onderhoudscontract. Een airco onderhoudsbeurt omvat het reinigen en controleren van alle belangrijke onderdelen, waaronder de ventilatoren, filters, pompen en bedrading. Eventueel wordt ook het koudemiddel bijgevuld. Door professioneel onderhoud verkleint u de kans op storingen aanzienlijk. Heeft u toch een airco storing? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om het probleem te verhelpen!

Meer informatie

Bij Multicom is airconditioning altijd inclusief installatie

Multicom levert alle diensten om u zorgeloos te laten genieten van uw airco. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige airco systemen van Hisense en zorgen voor een deskundige installatie. Wij bieden airco’s optioneel aan met een aantrekkelijk onderhoudscontract, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw airco jarenlang stil, zuinig en probleemloos functioneert.

 

Wij kunnen op zeer korte termijn een offerte op maat aanleveren. Ook de installatie van de airconditioning hoeft niet lang op zich te laten wachten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk de pakketten waarmee wij u kunnen helpen!

Veelgestelde vragen over airco
Hoeveel geluid maakt een airco?

De airco systemen die vandaag de dag geproduceerd zijn niet alleen steeds zuiniger, maar ook vele malen stiller. In een airco binnenunit zit een ventilator, die ervoor zorgt  dat de koude of warme lucht door de kamer geblazen wordt. In de buitenunit zit onder andere een ventilator en een compressor welke geluid produceren. De ventilator in de buitenkant blaast harder dan de binnenunit. Dit leidt tot meer luchtverplaatsing en daardoor meer geluidsproductie. Het maximale aantal dB dat een airco mag produceren is 40 dB (vergelijkbaar met vogelgezang bij zonsopkomst).

Moet ik de ramen en deuren dichthouden als de airco aanstaat?

Het is niet noodzakelijk om ramen en deuren dicht te houden als het systeem werkt. Wel is het nodig dat hier bij de bepaling van het koelvermogen van een airconditioning rekening mee gehouden wordt. Als er veel ramen en deuren openstaan, beïnvloedt dit natuurlijk wel het energieverbruik. Wij raden aan de ramen dicht te houden door zo de filters zo schoon mogelijk te houden, en de airco zo goed mogelijk te laten werken.

Is een airco zuinig in gebruik?

Een airco is een heel efficiënt apparaat en heeft op zowel koelen als verwarmen een efficiency van al snel 300%. Oftewel: met 1 deel elektriciteit worden 3 delen koude of warmte gemaakt.

 

Door verstandig om te gaan met de airco: niet nodeloos laten draaien; niet te koud; gebruik de timer; etc, zijn de energiekosten heel beperkt. Denk aan een bedrag tussen € 50,- en € 75,- per jaar voor koeling.

 

Wanneer u de airco ook gebruik voor verwarming, dan is dat zuiniger dan een cv-ketel, zowel in kosten als in CO2-uitstoot.

Meer vragen over airco?