Multicom | Eigen IT specialisten Eigen IT specialisten
Multicom | Installatie op locatie Installatie op locatie
Multicom | Klantgericht Klantgericht
Multicom | Advies op maat Advies op maat
Multicom | Eigen technische dienst Eigen technische dienst
Mail Bel App
Hisense airco split systeem

Alle Hisense airco’s zijn split systeem airco’s. Dit betekent dat de airco’s een binnenunit en een buitenunit hebben (in tegenstelling tot mobiele airco’s, die alleen een binnenunit hebben). Een binnenunit onttrekt de warmte uit de lucht van een vertrek, die vervolgens wordt afgevoerd door de buitenunit. Op één buitenunit kunnen één of meerdere binnenunits aangesloten worden. Een Hisense airco met één binnenunit is het voordeligst, en wordt ook wel een single-split airco genoemd. U kunt hier één binnenruimte mee verkoelen of verwarmen. De prijs van een Hisense split airco is dus niet alleen afhankelijk van het model en de capaciteit, maar ook van het aantal Hisense split-units dat u nodig hebt voor uw woonsituatie.

Vraag een offerte aan!
We komen binnen 3 werkdagen bij je terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hisense binnenunit
Hisense wandmodel airco’s

De binnenunits van Hisense zijn wandmodellen met een gestroomlijnd ontwerp en een moderne uitstraling. Een bekend voorbeeld hiervan is de Hisense Stylish airco, die verkrijgbaar is in meerdere stijlvolle kleuren. Door hun compacte ontwerp kunnen de wandmodel airco’s van Hisense op vrijwel iedere denkbare plek worden gemonteerd. Verder zijn de binnenunits van Hisense zeer energiezuinig en bijna geluidloos. Dit laatste is vooral in de ruimtes waar u slaapt, werkt en ontspant een groot voordeel!

Hisense buitenunits

Een Hisense buitenunit kan gemakkelijk op een muur of dak worden gemonteerd. De buitenunit voert de warmte die de binnenunits aan de ruimte onttrekken af. Hiervoor is de buitenunit voorzien van een ventilator. Een Hisense buitenunit maakt daardoor iets meer geluid dan een binnenunit, maar is nog steeds relatief stil. Het geluid van Hisense buitenunits blijft dan ook altijd binnen de gestelde norm van 40 dB.

Wat verbruikt een Hisense airco?

Hisense airco’s verbruiken zeer weinig energie. Veel aircosystemen van dit kwalitatief hoogwaardige merk hebben bijvoorbeeld een A++ energielabel, dat zowel geldt voor koelen als verwarmen. Dit betekent dat een Hisense airco niet meer energie verbruikt dan pakweg een koelkast of een wasdroger. Uiteraard is het exacte energieverbruik afhankelijk van de capaciteit van het apparaat en het aantal binnenunits. Het voordeel van binnenunits is dat u alleen de ruimtes koelt die u wilt, en dus niet meer energie verbruikt dan nodig.

Plaatsen van airco’s in verschillende ruimtes

Wilt u een airco laten installeren in een bestaande woning? Dan bent u bij Multicom aan het juiste adres. Wij kunnen airco’s aansluiten op vrijwel elke gewenste plek. Denk bijvoorbeeld aan airco’s in de volgende kamers:

  • Slaapkamer – Een airco kan hier te allen tijde zorgen voor een aangename temperatuur, zodat u iedere nacht geniet van een uitstekende nachtrust.
  • Woonkamer – Daarnaast kunt u denken aan een airco in de woonkamer. Dit is immers de plek in huis waar u de meeste tijd doorbrengt en bezoekt ontvangt. Een fijn binnenklimaat is daarom juist hier van belang.
  • Werkkamer – Ook in uw werkkamer is een airco een uitkomst. Een aangename temperatuur zorgt namelijk dat u prettig kunt werken en zich volledig kunt concentreren op wat u doet.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie!

Eigen technische dienst
Eigen IT specialisten
Klantgericht
Installatie op locatie
Advies op maat
De beste service voor Hisense airco’s bij Multicom

Multicom levert uitstekende service op Hisense airco’s. Wij werken uitsluitend met deze fabrikant, en weten dus precies hoe de apparaten functioneren. Bij aankoop van een aircosysteem van Hisense bieden wij standaard een onderhoudscontract, zodat het systeem altijd optimaal functioneert. Heeft u desondanks een airco storing? Neem dan contact met ons op om het probleem te verhelpen!

Meer informatie