Multicom | Eigen IT specialisten Eigen IT specialisten
Multicom | Installatie op locatie Installatie op locatie
Multicom | Klantgericht Klantgericht
Multicom | Advies op maat Advies op maat
Multicom | Eigen technische dienst Eigen technische dienst
Mail Bel App
Airco installatie door Multicom

Bij Multicom is airco installatie standaard inbegrepen bij de aankoop van uw apparaat. Een airco plaatsen is namelijk een complexe klus, die alleen mag worden uitgevoerd door vakmensen met een F-gassen-certificaat. De specialisten van Multicom werken altijd volgens de richtlijnen en weten precies hoe uw airco optimaal functioneert. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect en veilig werkend systeem.

Vraag een offerte aan!
We komen binnen 3 werkdagen bij je terug

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe gaat een airco plaatsen in zijn werk?

 

Bij Multicom plaatsen we airco’s volgens het volgende stappenplan:

  1. Positionering van de binnen-en buitenunit
  2. Monteren van units, afvoer, bekabeling en stroomvoorziening
  3. Systeem in werking stellen en controleren
  4. Informatievoorziening

Bij het plaatsen van een airco kijken we allereerst naar de ideale plaats voor de binnen- en buitenunit. De binnenunit mag bijvoorbeeld niet te dicht bij een warmtebron hangen, of in de luchtstroom van een raam of deur. Verder is het belangrijk rekening te houden met de plek die gekoeld wordt; het is bijvoorbeeld niet prettig als de koude lucht direct in uw nek wordt geblazen. De buitenunit kan aan de muur, op het dak of op de grond worden geplaatst. Deze unit wordt bij voorkeur lager dan de binnenunit bevestigd, zodat condenswater uit de binnenunit naar buiten kan stromen.

 

Als de juiste plek eenmaal bepaald is, monteren we de units en leggen we de afvoer, bekabeling en stroomvoorziening aan. Voor de veiligheid wordt het systeem aangesloten op een aparte elektrische groep. Uiteraard houden we bij de plaatsing van de airco ook rekening met een esthetische afwerking. Als laatste stap stellen we het systeem in werking, controleren we of alles naar behoren werkt, en geven we u uitgebreide informatie over de bediening van uw airco.

Airco installatie kosten
Hisense airco met standaard installatie

De voordeligste airco inclusief standaard installatie is een Hisense. Deze Hisense airco’s zijn onopvallend en hebben een moderne uitstraling. Daarnaast hebben ze zowel een koel- als een verwarmingsfunctie. Doordat de toestellen zeer compact zijn, kunnen ze op veel plaatsen worden gemonteerd, bijvoorbeeld boven een deur. Standaard installatie omvat het plaatsen van een buitenunit en één binnenunit op een normaal te bereiken plek.

Plaatsen van airco’s in verschillende ruimtes

Wilt u een airco laten installeren in een bestaande woning? Dan bent u bij Multicom aan het juiste adres. Wij kunnen airco’s aansluiten op vrijwel elke gewenste plek. Denk bijvoorbeeld aan airco’s in de volgende kamers:

  • Slaapkamer – Een airco kan hier te allen tijde zorgen voor een aangename temperatuur, zodat u iedere nacht geniet van een uitstekende nachtrust.
  • Woonkamer – Daarnaast kunt u denken aan een airco in de woonkamer. Dit is immers de plek in huis waar u de meeste tijd doorbrengt en bezoekt ontvangt. Een fijn binnenklimaat is daarom juist hier van belang.
  • Werkkamer – Ook in uw werkkamer is een airco een uitkomst. Een aangename temperatuur zorgt namelijk dat u prettig kunt werken en zich volledig kunt concentreren op wat u doet.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie!

Eigen technische dienst
Eigen IT specialisten
Klantgericht
Installatie op locatie
Advies op maat
De ervaren airco installateur

Multicom is een deskundige airco installateur. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1947, staat Multicom in de installatiebranche bekend om het leveren van de hoogste kwaliteit. Wij verzorgen airco installaties voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Alle airco installateurs van Multicom beschikken over een F-gassen diploma en werken volgens de meest strikte veiligheidsrichtlijnen. Dankzij permanente opleiding kunnen zij u bovendien alles vertellen over de laatste ontwikkelingen en producten op airco-gebied.

Offerte aanvragen