Multicom | Eigen IT specialisten Eigen IT specialisten
Multicom | Installatie op locatie Installatie op locatie
Multicom | Klantgericht Klantgericht
Multicom | Advies op maat Advies op maat
Multicom | Eigen technische dienst Eigen technische dienst
Mail Bel App
Alarmsysteem

Inclusief installatie

Direct offerte aanvragen
Veilig wonen, dat wilt u toch ook?

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Kies voor het basis alarmsysteem en breid deze zelf uit met extra componenten. Zo heeft u een alarmsysteem op maat gemaakt voor uw woning en wensen. Multicom geeft u graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

"*" geeft vereiste velden aan

Alarm
Adviesaanvraag

Contactgegevens

Volg ons op social media:


Alarmsysteem voor uw woning

Multicom is gespecialiseerd in het aanleggen van alarmsystemen in woningen. Bij alle diensten die wij leveren, staat uw wooncomfort voorop. Of het nu gaat om alarmsystemen, cv-ketels, warmtepompen of ventilatiesystemen: onze missie is u zich zo prettig mogelijk te laten voelen in uw eigen huis. Als u een alarmsysteem wilt, denken we daarom graag mee over uw behoeftes en het beste ontwerp voor uw woonhuis. Valt uw woning bijvoorbeeld in een hogere risicoklasse? Dan kunnen we uw alarminstallatie opleveren met BORG opleverbewijs. Hiermee kunt u flink besparen op uw inboedelverzekering. Wilt u geen alarm voor uw huis maar bent u actief in het MKB of de grootzakelijke markt? Ook dan kunnen wij u helpen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Alarmsysteem kopen

U kunt bij Multicom kiezen tussen een alarmsysteem kopen of huren. Een alarminstallatie kopen heeft als voordeel dat het gehele systeem direct van u is. U kunt er jarenlang gebruik van maken. Ook betaalt u bij het kopen van een alarmsysteem geen installatiekosten. Wel bent u – na het eerste jaar – zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, indien u deze opzegt.

Alarmsysteem huren

Een alarmsysteem huren is een goede en flexibele optie als u zonder grote investering gebruik wilt maken van een alarminstallatie. U betaalt een vast bedrag per maand, waarbij de aansluiting op de meldkamer, het onderhoud, en hulp bij storingen zijn inbegrepen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken! Wel betaalt u eenmalig installatiekosten. Kies de optie die het best bij u past of vraag vrijblijvend advies aan!

Onze alarmpakketten

Hier kunt u uw specifieke alarmsysteem kiezen uit verschillende pakketten.

Alarm zeker basis kopen

Vanaf € 775 + €31,50 per maand
Basisstation + 4 componenten
Het systeem is uw eigendom
Uit te breiden tot 32 componenten
Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service
Bemande meldkamer in NL
Na 1 jaar per maand opzegbaar
Bekijk meer

Flexhuur 3 jaar

€ 37,50 per maand + installatiekosten €99,-
Basisstation + 4 componenten
Na 3 jaar per maand opzegbaar
Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service
Bemande meldkamer in NL
Systeem blijft eigendom van Multicom
Bekijk meer

Alarm zeker basis 5 jaar

€ 33,75 per maand + installatiekosten €99,-
Basisstation + 4 componenten
Na 5 jaar per maand opzegbaar
Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service
Bemande meldkamer in NL
U bent na 5 jaar eigenaar van het systeem
Bekijk meer
Vraag een offerte aan!
We komen binnen 3 werkdagen bij je terug

"*" geeft vereiste velden aan

Over het alarmsysteem
  • Meldkamer
  • Bij brand
  • Componenten
  • App
  • Certificering
  • Spoed
  • Waarom Multicom

Het draadloze alarmsysteem van Multicom  is via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op onze eigen gecertificeerde bemande Nederlandse meldkamer (Alarm Control Nederland). Daar waakt 24 uur per dag een professioneel team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af of wordt er een component vernield, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, dan bellen de centralisten met de door u aangewezen sleutelhouders. Dat kunnen bijvoorbeeld uw buren, familie of vrienden zijn. In noodsituaties zal de alarmcentrale de hulpdiensten inschakelen. Bijvoorbeeld als er sprake is van een overval, inbraak of brand.

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw alarmsysteem eenvoudig uit te breiden met rookmelders? Om uw huis te beschermen tegen brand, is het noodzakelijk om een rookmelder in huis te hebben hangen. De melder van Multicom is een rook- en brandmelder in één en wordt aangesloten op uw Multicom alarmsysteem. De melder meet de temperatuur in huis, maar detecteert ook rook. Dit zorgt voor een vroegtijdige detectie, óók als u niet thuis bent. En de melder geeft behalve een hard geluid, ook direct een signaal naar de meldkamer, zodat snel gehandeld kan worden.

Offerte aanvragen

Het alarmsysteem van Multicom is uit te breiden met verschillende extra componenten, zoals bewegingsmelders met camera en rookmelders. Deze kunt u gelijk selecteren in onze webshop of in overleg met de monteur tijdens de installatie van het alarmsysteem. De beveiligingsmonteur heeft de componenten altijd op voorraad bij zich, waardoor de onderdelen gelijk op uw systeem kunnen worden aangesloten en geïnstalleerd.

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de app bedient u via uw smartphone of tablet het alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle sensoren. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest of dat de batterij van een sensor leeg is. Heeft u ook een bewegingsmelder met camera, dan kunt u via de app foto’s maken van de ruimte waarin deze melder hangt en direct bekijken. Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.

Al onze beveiligingsproducten zijn REQ-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u een product van hoge kwaliteit heeft. Het is ook mogelijk een Borg-gecertificeerd alarmsysteem te laten installeren. Alleen erkende beveiligingsbedrijven zoals Multicom kunnen die leveren. Met een Borg opleverbewijs krijgt u bij veel verzekeraars korting op de premie voor uw inboedelverzekering. Check vooraf bij uw verzekering wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Heeft u met spoed een beveiligingssysteem nodig? Geef dit dan aan bij uw bestelling. Voor eenmalig 150,- extra installeren we uw systeem met voorrang binnen enkele dagen (ook in de avonden en weekeinden). We verzoeken u dan wel telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer: 088 – ….

Waarom moet u kiezen voor een gecertificeerd alarmsysteem in plaats van een zelf te monteren plug-and-play systeem? Het inbrekersgilde wordt steeds professioneler. Daarom zijn de alarmsystemen van Multicom op meerdere manieren beschermd tegen sabotage. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere systemen in de markt. Als daarbij bijvoorbeeld de internet- of stroomverbinding wegvallen, is ook uw beveiliging weg.

 

Dit komt omdat de alarmsystemen van Multicom via zowel het mobiele telefoonnetwerk (SIM) als via een internetverbinding (IP) communiceren. Bovendien heeft het systeem een ingebouwde noodaccu. Ook is de verbinding met de bemande Nederlandse meldkamer extra beveiligd.

 

Ook van andere sabotagepogingen krijgt u direct een melding en kunt u actie ondernemen. Denk aan het onklaar maken van de meterkast of het van de muur trekken van een melder. Bovendien checkt het systeem regelmatig of de verbinding met onze bemande meldkamer nog correct werkt en of alle sensoren nog correct functioneren. Bij veel andere systemen in de markt kunnen sensoren verwijderd worden zonder dat het alarmsysteem reageert.

Voordelen voor je bedrijf

Het alarmsysteem is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. U ontvangt een installatiecertificaat zodat u weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. Het systeem wordt aangesloten op de bemande meldkamer zodat indien nodig de hulpdiensten worden ingeschakeld. En door regulier onderhoud weet u zeker dat het alarm altijd werkt.

Eigen technische dienst
Eigen IT specialisten
Klantgericht
Installatie op locatie
Advies op maat
Uit te breiden met verschillende services

U kunt uw alarm systemen verder uitbreiden met verschillende services om een hoger niveau van veiligheid en gemoedsrust te bereiken. Door bijvoorbeeld het toevoegen van camerabewaking kunt u real-time beelden van uw eigendommen bekijken en potentiële inbrekers afschrikken. Daarnaast kunt u extra functies zoals rookmelders, watersensoren en toegangscontrole systemen plaatsen en helpt het niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen andere noodsituaties beschermd te zijn.