Multicom | Eigen IT specialisten Eigen IT specialisten
Multicom | Installatie op locatie Installatie op locatie
Multicom | Klantgericht Klantgericht
Multicom | Advies op maat Advies op maat
Multicom | Eigen technische dienst Eigen technische dienst
Mail Bel App
Beveiligingscamera

Inclusief installatie

Direct offerte aanvragen
Camerabewaking in en om uw huis

Camerabewaking buiten en/of in je bedrijfspand schrikt af en verhoogt de pakkans bij diefstal of inbraak. Maar voordat we bij jou op locatie een camerasysteem installeren, gaan wij graag eerst met je in gesprek. Wat zijn bijvoorbeeld de inbraakgevoelige punten van het pand? Oftewel: waar kunnen we de camera’s het beste plaatsen? Zijn vaste camera’s voldoende of kun je beter kiezen voor camera’s die kunnen draaien, zoomen en tracken? Zijn kentekencamera’s misschien interessant? En uit hoeveel kanalen moet het camerasysteem bestaan, zodat je nu én in toekomst voldoende camera’s kunt inzetten? Door dit soort vraagstukken van tevoren te beantwoorden, sluit de camerabeveiliging goed aan bij jouw situatie.

Vraag een offerte aan!
We komen binnen 3 werkdagen bij je terug

"*" geeft vereiste velden aan

U bent altijd verzekerd van deze voordelen:
  • Bediening en meekijken via de app
  • Camera’s voor binnen en buiten
  • Kiezen voor kopen of huren
  • Kwaliteitcamera's
  • Spoed
  • Waarom Multicom

Gemakkelijker kunnen we het niet maken! Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u elke beveiligingscamera bedienen. U kunt live meekijken of met één druk op de knop een foto of opname maken. De camera’s worden door onze veiligheidsexperts zo ingesteld dat er pas wordt opgenomen bij beweging en ook enkel het gedeelte van het beeld (grid) dat is toegestaan conform de strenge privacywetgeving.

Al onze camera’s zijn full HD, waardoor het beeld veel scherper is dan met een analoge bewakingscamera. Ook bij nachtzicht heeft u beter en helderder beeld! Mocht het toch misgaan, dan heeft u haarscherpe beelden van de inbreker. Uw HD beveiligingscamera’s kunnen binnen en buiten worden opgehangen. Ze zijn spatwaterdicht, kunnen tegen regen en werken feilloos, daar kunt u op vertrouwen.

Wij willen dat u zich helemaal veilig voelt. En dat u een beveiligingssysteem kiest dat naadloos aansluit bij uw wensen en uw woning. Daarvoor is maatwerk advies nodig, dat wij u graag gratis en vrijblijvend geven. Wilt u eerst nog een keer onze drie sets beveiligingscamera’s vergelijken, bekijk dan onze vergelijkingstabel. Wilt u maatwerk advies, klik dan op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Dan belt onze adviseur u op om alles met u door te nemen en uw vragen te beantwoorden.

Met camerabeveiliging van Multicom wordt alles haarscherp in de gaten gehouden, want onze camera’s zijn bedraad en gebruiken geen wifi, waardoor ze zeer lastig te hacken zijn en geen last hebben van storingen. Ook leveren ze een betere beeldkwaliteit, mede dankzij nachtzicht met infrarood vanaf 30 meter bereik. Zo kunt u altijd meekijken via de camera’s, die automatisch filmen bij beweging. In combinatie met een alarmsysteem is bij sommige pakketten ook een aansluiting met live-view mogelijk, zodat de politie rechtstreeks kan meekijken. Kies voor onze professionele installatie, dan maakt u geen inbreuk op de privacy van uw buren, hebben uw camera’s geen last van de zon én komen inbrekers ook echt in beeld.

Heeft u met spoed een beveiligingssysteem nodig? Geef dit dan aan bij uw bestelling. Voor eenmalig 150,- extra installeren we uw systeem met voorrang binnen enkele dagen (ook in de avonden en weekeinden). We verzoeken u dan wel telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer: 088 – …

1. MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Al meer dan 40 jaar houdt Multicom zich bezig met het bieden van oplossingen op de zakelijke markt.

2. VOOR ELK BUDGET EEN OPLOSSING

Of u nou een startende ondernemer bent of CEO van een groot bedrijf: wij vinden de juiste oplossing voor u!

3. CERTIFICERINGEN EN EXPERTISE

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en certificaten behaald waardoor we weten wat er in de markt speelt.

4. LANDELIJKE DEKKING

Met een landelijke dekking heeft Multicom altijd een specialist in de buurt om u tijdig en op de juiste wijze te helpen.

5. EIGEN TECHNISCHE DIENST

Ons team bestaat uit  meerdere technici en installateurs waarop u kunt rekenen bij het gebruikmaken van onze diensten.

6. VAN ALLE MARKTEN THUIS

Of het nu gaat om beveiliging of internet, Multicom houdt zich bezig met een ruim aanbod van zakelijke oplossingen!
Voordelen beveiligingscamera's

Onze camerabewaking is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. U ontvangt een installatiecertificaat zodat u weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. En door regulier onderhoud weet u zeker dat de camera’s altijd werken.

 

Zowel huren als kopen mogelijk
Beelden live bekijken via app
Uit te breiden met extra camera's