Multicom | Eigen IT specialisten Eigen IT specialisten
Multicom | Installatie op locatie Installatie op locatie
Multicom | Klantgericht Klantgericht
Multicom | Advies op maat Advies op maat
Multicom | Eigen technische dienst Eigen technische dienst
Mail Bel App

Het begin van Multicom

Het begon allemaal in 1973 aan de Leidsekade te Amsterdam, waar Multicom begon met het verkopen van kantoorartikelen. Al snel verhuisde wij naar een groter pand op de Houtmankade, vanwege de groei van het bedrijf. Met de tijd breidde we onze services uit en voegden Telecom aan onze business toe. In 1998 opende wij ons nieuwe kantoor in Almere, waar wij tot op heden gevestigd zijn. Vanuit dit grotere kantoor begonnen wij met het aanbieden van diensten in de beveiliging, installatietechniek en ICT, wat vandaag de dag onze hoofdactiviteiten zijn. Met de passie, expertise, ervaring en certificaten die wij over de jaren hebben opgebouwd zorgen wij voor een aanpak en service van hoge kwaliteit.

Tussentijdse statistieken

Al meer dan 40 jaar houdt Multicom zich bezig met het bieden van oplossingen op de zakelijke markt. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en certificaten behaald waardoor we weten wat er in de markt speelt. Of u nou een startende ondernemer bent of CEO van een groot bedrijf: wij vinden de juiste oplossing voor u!

 

Met een landelijke dekking heeft Multicom altijd een specialist in de buurt om u tijdig en op de juiste wijze te helpen. Ons team bestaat uit meerdere technici en installateurs waarop u kunt rekenen bij het gebruikmaken van onze diensten. Of het nu gaat om beveiliging of internet, Multicom houdt zich bezig met een ruim aanbod van zakelijke oplossingen!

400+ tevreden klanten
83+ eigen producten
4000+ installaties
14+ certificaten

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over Multicom? Neem contact op!

Contactgegevens

Volg ons op social media: